Home
DE / EN

Despre car.advisor

car.advisor este portalul online de evaluare a clienților pentru servicii legate de operațiunile și echipamentele suplimentare ale mărcilor Grupului Volkswagen.

1. car.advisor oferă următoarea gamă de funcții

1.1. Evaluare companii

Platforma oferă clienților/vizitatorilor unei reprezentanțe auto posibilitatea de a evalua public vizita lor la un dealer auto.

1.1.1. Recenzii verificate

La cateva zile dupa o vizita la atelier, clientul primeste un e-mail cu solicitarea de a evalua vizita. Daca clientul ofera o evaluare in acest fel, stim ca a fost in aceasta companie - ratingul sau pe platforma primește sigiliul de calitate "Evaluare verificata".

1.1.2. Recenzii neverificate

De asemenea, clientii pot evalua o companie fara a fi intrebati prin e-mail, de exemplu, dacă nu există o adresă de e-mail cunoscută pentru acel client sau clientul scrie o recenzie despre o vizită care a avut loc cu ceva timp în urmă. Clientul acceseaza platforma sau site-ul web al dealer-ului și poate accesa procesul de evaluare de acolo. Pot fi evaluate compania în sine, angajații (dar nu într-o evaluare publică individuală) și serviciul utilizat (achiziționarea unui autovehicul sau un serviciu prestat). În plus, clientul poate scrie o recenzie suplimentară și poate recomanda compania. Un rating global pentru fiecare companie este calculat din ratingurile detaliate.

1.2. Cautare companie

CarAdvisor oferă clienților informații și opinii despre companii, ca instrument de luare a deciziilor.
- Clienții pot utiliza platforma pentru a căuta companii care să le îndeplinească cerințele.
- Parametri precum proximitatea sau media ratingului general servesc drept ajutor pentru căutare.
- Pe paginile reprezentanțelor auto, clienții pot arunca o privire mai atentă asupra evaluarilor companiilor și pot stabili, de asemenea, o intalnire la atelier.

1.3 Evaluarea echipamentelor optionale

Ca parte a car.advisor, clientii pot evalua, de asemenea, echipamentele optionale ale autovehiculelor. La doua luni de la achiziționarea unui autovehicul, aceștia primesc un e-mail cu solicitarea de a evalua echipamentul optional al autovehiculului lor. Aceste evaluări sunt implementate in Configuratorul auto al marcii respective in pagina marcii și ajuta alti utilizatori sa ia o decizie de cumparare.

2. Disclaimer

Comentariile generate pe platformă nu reprezintă în niciun fel opiniile, parerile și judecățile Porsche Romania și nu au nicio legătură cu compania. Autorii sunt răspunzători pentru acuratețea informațiilor. car.advisor sau dealerii săi înregistrați nu vor modifica niciuna dintre evaluări. Cu toate acestea, car.advisor își rezervă dreptul de a șterge anumite comentarii fără notificare în cazul în care acestea includ comentarii lipsite de etică, ofensatoare sau ilegale sau au un caracter pe care car.advisor l-ar clasifica drept inacceptabil.

3. Confidentialitate

Clientul este proprietarul datelor sale in orice moment si poate edita și sterge evaluarile. Recenziile (evaluarile) sunt posibile numai prin inregistrare cu o adresa de e-mail. Utilizatorul poate sterge acest cont de client in orice moment, indiferent de evaluarile sau recenziile furnizate. Daca vor fi eliminate și comentariile, acest lucru trebuie facut ca un pas separat. Clientii verificați pot fi contactați de dealer pe baza datelor despre locatie pentru a clarifica o recenzie sau o evaluare. Evaluarile sunt afisate folosind prenumele si prima litera a numelui de familie.