Home
DE / EN

Înapoi

AUTOWORLD AUDI

AUTOWORLD AUDI

4.8

96%

83 Evaluari

Calea Turzii, nr. 249

400495 Cluj Napoca


Volkswagen

Service

Audi

Vanzare

Service

Das WeltAuto

Autovehicule rulate

Evaluari

5 stele

 

(74)

4 stele

 

(6)

3 stele

 

(1)

2 stele

 

(0)

1 stea

 

(2)

Satisfactie

4.80

Relatii Clienti

4.84

Organizatie

4.81

Competențe

4.87

Satisfacția față de autovehicul

4.76

Date suplimentare de identificare

5
Audi

Evaluare

Evaluare totala partener (verificat): Tot procesul, incepand de la programare , preluarea mașinii, rezolvarea problemei și predarea acesteia este foarte bine pus la punct și se respecta ! Consilierul de service foarte bine pregătit ( poate răspunde la orice întrebare legata de partea tehnica și poate oferi solutii) și foarte amabil. Se observa orientarea spre client atât a personalului cât și a procedurilor.

Räderwechsel

Gabriel Emil R.
4/17/2024
5
Audi

Foarate multumit

Evaluare totala partener (verificat): Am acordat 5 stele deoarece nu a fost nici un fel de problema. Am primit detaliat toate informatiile despre lucrari si despre stadiul masinii. Recomand!

Service

Alexandru Ioan M.
4/10/2024
5
Audi

Vizita Audi

Evaluare totala partener (verificat): Profesionalism, atenție la detalii

Service

Catalin M.
4/9/2024
5
Audi

Am fost multumita de servici

Evaluare totala partener (verificat): Personal calificat si foarte amabil

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

Reparatur an Karosserie und Lack

Simona M.
4/9/2024
5
Audi

Autoworld Audi Cluj

Evaluare totala partener (verificat): Amabilitate,solutii oferite pe inteles,corectitudine.... consiliere in adevaratul sens ...f.multumit.

Sonstiger unvorhergesehener Aufenthalt (z.B. Unfall)

Stefan Alexandru T.
4/9/2024
5
Audi

Ok.

Reparatur

~ E.
4/9/2024
5
Audi

Excelenta

Personal amabil, foarte incantat de experienta cu acest service. Calitate. Profesionalism. Recomand cu incredere.

Service

Reparatur

Marius Andrei P.
4/4/2024
5
Audi

Totul a decurs conform planului, ca de fiecare data

Mereu multumit de serviciile service-ului Audi din Cluj. Am fost mereu primit la timp iar lucrarile s-au efectual in intervalul mentionat anterior de catre consilierul din showroom. Recomand!

Service

Alexandru Ioan M.
3/29/2024
5
Audi

Autoworld Service Audi

Service

David Andrei P.
3/15/2024
5
Audi

Excelent

Totul este foarte bine organizat, personal amabil si foarte bine pregatit . Multumit de servicile oferite. Multumesc pentru experienta pozitiva oferita. Recomand

Service

Alexandru Ioan D.
3/12/2024
1
Audi

Personal de o calitate indoielnica

Calitatea reparatiei: Lipsa de profesionalism, lipsa de etica si moralitate. Consiliere clienti: Volata masina schimbata recent a doua oara bate la rece. M-am prezentat pentru un diagnostic la programarea facuta de furnizorul kit volanta + ambreaj. Desi am precizat faptul ca volanta bate la rece si este bine cunoscut faptul ca volanta bate la rece, reprezentantii service au lasat masina sa mearga 2-3 ore inainte sa asculte volanta. - 10 litri de motorina in rezervor. De ce sa faci asta? De ce sa lasi masina sa mearga 2-3 ore inainte sa o verifici cand stii ca volanta bate la rece? A doua problema remarcata, am mers in proba de drum dimineata cu motorul rece. La pornirea de pe loc, volanta bate, fapt remarcat de reprezentant service care a fost cu mine in masina. In observatiile de pe factura sa notat: trepidatie/vibratie la pornire de pe loc cu motorul subturat. Audi A5 se accelereaza singur cand lasi ambreajul de la 800 la 900-1000 de turatii/minut. Cum sa treci la observatii ca masina trepideaza din cauza ca motorul este subturat? Este foarte clar ce sa intamplat, oameni vosti din servis protejeaza la comanda furnizori de echipamente. Sunt profund dezgustat de experienta avuta la voi. Aceasta speta urmeaza sa fie tema unui preces civil si a unei expertize tehnice Organizatie: 0000000000,0. Oameni vin cu o problema, iar voi va straduiti sa dovediti contrariu.

Reparatur

Raul Z.
3/11/2024
5
Audi

Audi A5 Sportback

Profesioniști. Lucrare de calitate.

Service

Mircea C.
2/16/2024