Home
DE / EN

Înapoi

Autec Autotechnik Pitesti

Autec Autotechnik Pitesti

4.8

98%

93 Evaluari

sat.Geamana,com.Bradu,DN 65B (varianta Slatina)

117141 Pitesti, Arges, Romania


ŠKODA

Vanzare

Service

Evaluari

5 stele

 

(84)

4 stele

 

(7)

3 stele

 

(0)

2 stele

 

(1)

1 stea

 

(1)

Satisfactie

4.85

Relatii Clienti

4.90

Organizatie

4.86

Competențe

4.97

Satisfacția față de autovehicul

4.91

Date suplimentare de identificare

4
ŠKODA

Vizită Fabia in service

Evaluare totala partener (verificat): Rapiditate și receptivitate.

Andere Reparatur oder Beanstandungen, z.B. Elektronikprobleme

Mirela F.
8/15/2022
5
ŠKODA

Servicii de calitate la un preț corect

Evaluare totala partener (verificat): Un serviciu prompt și de calitate

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Cornelia B.
8/10/2022
5
ŠKODA

Theodor

Propuneri de imbunatatire: Dacă s-ar putea oferi din partea companiei o cafea un pahar de apa sau suc

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Zubehöreinbau

Rodica Ramona S.
8/10/2022
5
ŠKODA

Service Skoda

Evaluare totala partener (verificat): Comportamentul consilierului de service, explicatiile primite si calitatea lucrarii efectuate in timp scurt. Propuneri de imbunatatire: Avand in vedere distanta mare fata de oras, o masina la dipozitia clientului pentru perioada de service a autovehiculului.

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Mircea Angelo G.
7/21/2022
2
ŠKODA

Martor gaze arse

Propuneri de imbunatatire: Cum a decurs programarea: 1) am sunat si o domnisoara a incercat sa-mi faca legatura la service unde nu era nici un consilier disponibil si atunci m-a rugat sa revin 2) am revenit dupa cateva ore, domnisoara a fost dispusa sa preia programarea si m-a rugat sa explic problemele dar la un moment dat i s-a parut prea complexa explicatia si m-a sfatuit sa explic direct consilierului cand vin la service. 3) am venit la ora programata si consilierul a fost foarte nedumerit de prezenta mea, desi facusem programare (cred ca ~16:30). S-a linistit abia dupa ce am insistat ca nu ma astept sa fie gata masina in aceeasi zi si ca o las acolo. Despre atitudinea consilierilor: 1) lasa impresia ca ii deranjezi (nu sunt amabili) 2) atitudinea este semiagresiva: raspunsuri scurte, taioase, tonalitatea vocii. 3) lipsa de interes pentru "consiliere". Adica ei nici nu-si propun sa explice ceva, trebuie sa-i intrebi ce urmeaza sa se intample, care sunt optiunile, de ce... la fiecare pas, as zice similar cu interactiunea cu un robot telefonic. 4) profesionalismul consilierilor s-a dovedit, din nou (cred ca a treia oara la acest service) insuficient - vezi explicatiile EGR. 5) a fost nevoie sa revin eu cu telefon, dupa 2-3 zile, sa intreb daca au verificat masina (consilierul "tocmai vroia sa ma sune") Despre lucrarile efectuate (mecanici): Nu am avut nicioadata probleme legate de lucrarile efectuate (adica sa fie nevoie sa revin din cauza unei lucrari proaste). Doar situatii in care lucrarile au fost coordonate prost (ma gandesc de catre consilieri) si s-au inlocuit componente care nu au rezolvat problema semnalata. Evaluare totala partener (verificat): Am venit pentru un martor gaze arse aprins si pentru martor airbag. Am precizat ca abia schimbasem EGR, la un alt service. Consilierul de service mi-a spus dupa analiza masinii ca trebuie schimbat EGR-ul (1300 RON) si curatata clapeta de acceleratie, in aceasta ordine. Am venit la service, am discutat cu un alt consilier si am lasat masina inca o zi pentru curatarea clapetei de acceleratie, urmand sa ma intorc la celalalt service pentru inlocuirea EGR-ului in garantie. Dupa curatarea clapetei de acceleratie "s-a descoperit" ca lipsea si setarea de baza. Astfel, s-a stins si martorul de gaze arse, masina functioneaza bine si nu a fost nevoie sa mai dau inca 1300 RON pentru inlocuirea EGR-ului. In concluzie, a fost nevoie sa fac 2 vizite la service, sa vorbesc cu 2 consilieri si sa nu ascult sfatul primului consilier de a inlocui o piesa noua, destul de scumpa.

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Mihai Alexandru L.
7/19/2022
5
ŠKODA

Mulțumit de calitatea lucrării și de rapiditate

Propuneri de imbunatatire: Clientul sa aibă posibilitatea de a sta lângă masina în timpul intervenției, dacă este una simpla și dacă doreste Evaluare totala partener (verificat): Amabilitate, calitate lucrare și rapiditate

Sonstige

George D.
7/15/2022
5
ŠKODA

Achiziție Skoda Octavia IV

Evaluare totala partener (verificat): Seriozitate si profesionalism.

Fahrzeugkauf

Cristian G.
7/15/2022
5
ŠKODA

evaluare pozitiva

Garantie/Gewährleistung

Nicu Marian T.
7/15/2022
5
ŠKODA

Camelia

Routinemäßige Inspektion - Wartungsarbeiten

Cornelia Camelia R.
7/15/2022
5
ŠKODA

ITP

Placuta

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Marin C.
7/15/2022
5
ŠKODA

👍

Evaluare totala partener (verificat): Că se respectă ora programării făcute anterior.

Zubehöreinbau

Iulian L.
7/14/2022
5
ŠKODA

Achiziționare Skoda kamiq

Seriozitate, amabilitate.

Fahrzeugkauf

Ionut V.
7/14/2022