Home
DE / EN

Înapoi

EURO TEHNO GROUP Otopeni

EURO TEHNO GROUP Otopeni

4.8

95%

120 Evaluari

Str. Avram Iancu, nr.16

075100 Otopeni, Ilfov


Volkswagen

Service

Audi

Service

SEAT

Service

Škoda

Service

Volkswagen Autovehicule Comerciale

Service

Das WeltAuto

Das WeltAuto

Evaluari

5 stele

 

(108)

4 stele

 

(4)

3 stele

 

(4)

2 stele

 

(2)

1 stea

 

(2)

Satisfactie

4.82

Relatii Clienti

4.92

Organizatie

4.91

Competențe

4.89

Satisfacția față de autovehicul

4.66

Date suplimentare de identificare

3
Volkswagen

Mai slab decât ultimele vizite

Am fost cu mașina pentru inspecția tehnica. La preluare am fost sa întreb dacă s au efectuat toate lucrările enumerate pe deviz, fiind sigur ca nu s-a făcut mentenanța trapei (urmărind mașina pe monitor). Consilierul de service a spus inițial ca a fost facuta, dar uitându-se pe hârtii a spus ca verifica. A întrebat mecanicul și a recunoscut ca nu a fost făcută. Dacă nu întrebam, plăteam aiurea bani în plus. Am plecat și am oprit în prima benzinărie sa verific masina, dupa experienta avuta am dubii despre ce lucrări din factura chiar au fost efectuate. Constat ca presiunea din roti este total aleatorie și nu corespunde cu cea notata în documentul de inspecție. De când am mașina, numai la ei am fost pt service iar acum este prima data când pățesc asa ceva. Sper in continuare ca lucrările platite chiar au fost executate, mai ales ca sunt la sisteme importante ale mașinii (franare, haldex, filtru aer).

Service

Cristian S.
5/3/2024
5
Škoda

Atelier mecanica

Evaluare totala partener (verificat): Ca intotdeauna, profesionalismul fiecarui om din echipa

Reparatur

Silvia Monica A.
4/9/2024
2
Volkswagen

Deziluzionat

Consiliere clienti: Ne luarea in considerare a parerii exprimate

Service

Septimiu Gabriel P.
4/8/2024
5
Volkswagen

Excelent personal

Evaluare totala partener (verificat): Feedbackul a fost dat excelent Grija pentru masina Serviciu complet la pret acceptabil

§57a-Begutachtung (Pickerl)

Service

Ion Adrian Z.
3/29/2024
5
Audi

Revizie frane

Organizatie: Am fost chemat la 11 si masina a intrat in service la ~14:30. Stiu ca ora programarii nu este si ora întrării dar mi s-a părut mare decalajul. În plus primele informații despre stadiul lucrării le-am primit dupa ce eu am întrebat ce se intampla cu respectivul auto, vazandu-l nemiscat in intervalul 11-14:30. In plus, pana acum, istoricul prezentărilor service îmi apareau in aplicatia Audi, aceasta insa nu mi apare. Stiind ca programul de lucru este pana la 16, sper ca, fiind vorba de o inspecție+reparatie care a trebuit prin urmare sa se încadreze intr o ora jumatate, sa nu se fi facut superficial (o analogie pe care o fac cu supozitia ca personalul se cam pregăte sa plece si din acest motiv nu a mai fost introdus si acest service in istoricul aplicației). Prin urmare, fata de precedentele 2 prezentări cand am fost mulțumim, aceasta m-a dezamăgit. Evaluare totala partener (verificat): Am specificat anterior neplăcerile. Daca tot am primit acest mail, îmi permit sa solicit, poate se introduce si în istoricul evidențiat în aplicație.

Reparatur

Stefan D.
3/29/2024
5
Volkswagen

Foarte multumita

Evaluare totala partener (verificat): Profesionisti, servicii de calitate, seriozitate

Räderwechsel

Specialist Endocrinologie D.
3/29/2024
5
Audi

Un service corect .

Evaluare totala partener (verificat): Atitudinea consilierului de service

Service

Sorin B.
3/15/2024
1
Volkswagen

Nemultumit

Organizatie: Sunt mintit in mod repetat ca imi voi primi o suma de bani pe care se pare ca nu trebuia de fapt sa o platesc. Problema dureaza de cateva saptamani. Evaluare totala partener (verificat): Personal, nu accept sa fiu dus in eroare in mod repetat. Am transmis documentele solicitate si primesc amanari fara motive temeinice pentru banii pentru care Eurotehnogroup m-a anuntat ca trebuie sa-mi fie returnati.

Reparatur an Karosserie und Lack

Lucian Nicolae S.
3/13/2024
5
Volkswagen

Ok

Service

Ovidiu B.
3/4/2024
5
SEAT

Servicii de calitate!

Evaluare totala partener (verificat): Promptitudinea

Reparatur

Laurentiu A.
3/4/2024
1
Škoda

Bataie de joc la adresa clientilor

M-a sunat un angajat al service-ului si mi-a anulat o programare facuta pentru o diagnoza electronica si o constatare mecanica a unei Skoda Octavia pe motivul ca ei nu intermediaza masini. Eu am vorbit la o firma de leasing operațional si voiam sa testez o masina rulata din parcul lor. Lipsa totala de profesionalism. Mi-a si inchis telefonul de 2 ori. Motivul este ca e politica firmei. Propun dezafilierea lor din grupul de service-uri din Gama VAG daca folosesc practici dizcriminatorii si comuniste. Nu recomand experiența mea nimănui.

Service

Liviu T.
2/22/2024
5
Škoda

Foarte bine

Evaluare totala partener (verificat): operativitare, seriozitate, calitatea sewrv

Service

Mariana P.
2/22/2024